Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

8,7
1598 beoordelingen
0 € 0,00

Workshop Digitale fotografie 1

Haal meer uit je digitale camera!

Heeft u een digitale camera, maar  wilt u er meer van afweten? Dit is u kans! Weet wat uw digitale camera  in petto heeft! Tijdens deze workshop leert u op korte tijd uw camera veel beter kennen en instellen. Door de logisch opgebouwde en goed gestructureerde cursus kunnen wij in 3 lessen de essentie van de camera overbrengen, mits u tussendoor de opdrachten uit het werkboek maakt. Het huiswerk wordt in de les kort besproken, echter gaan we daarna lekker zelf aan de slag! Als u vervolgens meer wilt leren heeft u de keuze uit verschillende vervolgcursussen.

Aan bod komt onder meer:

De workshop wordt in kleine groepjes (maximaal 11 personen) gegeven. Er wordt gebruik gemaakt van ongeveer 200 voorbeelden, getoond met de beamer en grotendeels afgedrukt in het werkboek. Het werkboek is van stevig papier, zodat u ook makkelijk notities kan maken over uw eigen camera en kunt terugbladeren. Tijdens de les bent u heel veel met de camera bezig en ontdekt u veel nieuwe mogelijkheden. Verder wordt de mogelijkheid geboden na de lessen deel te nemen aan een praktijkworkshop in open lucht.

Kosten
De workshop Digitale fotografie I  kost: € 109,-

Dit is inclusief werkboek en Verschoore kortingskaart. Bij het vaststellen van de workshopdata wordt rekening gehouden met de voorkeuren die u bij het inschrijven opgeeft. Zo gauw er voldoende inschrijvingen zijn, wordt u geïnformeerd over de data en kunt u definitief inschrijven.  

Locatie en datums
Alle datums van de verschillende workshops, de locaties en het inschrijfformulier vindt u hier.

Geïnteresseerd? Meld u aan!
Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of om u direct in te schrijven. 

  • Aanhef