Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring.

0 € 0,00

Workshop Digitale fotografie 2

Verbreed je technische kennis

De basis workshop digitale fotografie deel 1 gaat over de basis techniek en camerabediening. Na deze cursus is het tijd om meer kennis te verkrijgen over fotografie met uw digitale camera. De workshop digitale fotografie deel 2 verbetert de techniek hierop verder. Daarnaast gaat het over de “artistieke” aspecten:  hoe maak ik de foto’s mooi of interessant door een doordachte keuze van de compositie, begrip van de werking van het licht enzovoort. We passen dit toe op fotografie van landschappen en bloemen, maar ook fotografie van mensen. Hierbij worden de technieken van de basis workshop herhaald, gebruikt en uitgediept.

Let op: Bij digitale fotografie deel 2 wordt er van uit gegaan dat de deelnemers een basisbegrip van de camerabediening hebben en in staat zijn zelf diafragma of sluitertijd in te stellen.

Workshop Fotografie deel 2

Aan bod komt onder meer:

  • Licht, kleurweergave en witbalans van beeld
  • Lichtmeting in de camera
  • Compositieregels van fotografie
  • Diepte zichtbaar maken
  • Keuze van licht, tijdstip en sluitertijd
  • Portretten, kinderen
  • Flitstechnieken

 


De workshop wordt in kleine groepjes (gemiddeld 8 personen) gegeven op 3 dagdelen van 2 ½ uur. Er wordt gebruik gemaakt van ongeveer 200 voorbeelden, getoond met de beamer en grotendeels afgedrukt in het werkboek. Het werkboek is van stevig papier, zodat u ook makkelijk notities kan maken over uw eigen camera en kunt terugbladeren. Tijdens de les bent u heel veel met de camera bezig en ontdekt u veel nieuwe mogelijkheden. Verder wordt de mogelijkheid geboden na de lessen deel te nemen aan een praktijkworkshop in open lucht.

Kosten
De workshop Digitale fotografie II kost: € 119,-

Dit is inclusief werkboek. Bij het vaststellen van de workshopdata wordt rekening gehouden met de voorkeuren die u bij het inschrijven opgeeft. Zo gauw er voldoende inschrijvingen zijn, wordt u geïnformeerd over de data en kunt u definitief inschrijven. 

Locatie en datums
Alle datums van de verschillende workshops, de locaties en het inschrijfformulier vindt u hier.

Geïnteresseerd? Meld u aan!
Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of om u direct in te schrijven.

 

  • Aanhef